Izvor: Njuz.net, 03.Maj.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se snimak iz 2014. na kom se vidi kako Vučić navijačima Lestera poručuje da će im za 2 godine biti bolje

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeLESTER, 3. maj 2016, (Njuz) – Neposredno po završetku utakmice Čelsi – Totenhem, čiji je ishod omogućio Lesteru da po prvi put osvoji trofej namenjen šampionu Engleske, na internetu se pojavio snimak iz maja 2014. na kom se jasno vidi kako srpski premijer poručuje navijačima Lestera da će im za najviše dve godine biti bolje.
Premijer Vučić je u izjavi za Njuz potvrdio autentičnost snimkaistakavši pri tom da mu je izuzetno drago zbog uspeha ovog kluba.
-I ja sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kao i većina ljubitelja fudbala, svim srcem bio uz Lester. Hteo bih da napomenem da ja inače Lester pratim već godinama, kao i da sam, tokom boravka u Londonu pre skoro 30 godina, često išao na utakmice tog kluba. Sećam se jako dobro tog susreta sa navijačima Lestera pre dve godine, oni su tada bodrili klub koji se borio za ulazak u Premijer ligu, i ja sam im poručio da veruju u igrače, da budu marljivi, časni i pošteni i da sam uveren da će primetan boljitak osetiti za najviše dve godine – rekao je premijer za Njuz.
– Navijači Lestera su mi tada rekli kako su gladni trofeja i kako su izgubili svaku nadu da će njihov tim nekada igrati značajniju ulogu u engleskom prvenstvu, a ja sam im poručio da ih niko ne razume bolje od mene i da ja najbolje znam kako je to kada na neku titulu čekaš godinama. Tu je bilo i i navijača koji mi nisu verovali, i koji su sumnjali u evropski put Lestera. Oni su tada dobacivali i skandirali nešto protiv mene, ali mi to nije smetalo jer sam znao da dotadašnji neuspesi Lestera nikome ne padaju tako teško kao meni – ispričao je premijer.
Vučić je dodao i kako se nadao da će se ovaj snimak pojaviti tek posle ponovljenih izbora, jer nije želeo da bilo ko pomisli da je svrha snimka njegova lična promocija.
– Nisam baš najsrećniji zbog toga što se ovaj snimak baš sada pojavio, ali šta da se radi. Nadam se da će se snimak , koji takođe datira iz 2014. i na kom se vidi kako Stefu Kariju poručujem da će za najviše 2 godine Golden Stejt oboriti rekord Bulsa u broju pobeda, neće pojaviti pre četvrtka ili petka – istakao je Vučić.

Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.