Niš: Pretukli studenta i polomili mu vilicu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pretukli studenta i polomili mu vilicu

Student P. K. teško je povređen u Nišu kada su ga pretukla dvojica nepoznatih napadača i polomila mu vilicu, prenose beogradski mediji.

Mladić, srećom, nije životno ugrožen (Foto: Ilustracija)

Napad se dogodio na raskrsnici Prvomajske i Ulice Todora Milovanovića. Iz policije kažu da je incident prijavljen, ali još nema nikakvih drugih informacija.

 

Povređeni mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zbrinut je u Kliničkom centru u Nišu na Klinici za Maksilofacijalnu hirurgiju i prema prvim informacijama nije životno ugrožen, piše ''Blic''.

 

''Dolazila je majka mladića u prepodnevnim časovima na mesto napada. Plakala je i bila je vidno uznemirena. Kaže da su mu polomljeni i zubi. Policija je izvršila uviđaj'', kaže jedan od stanara Ulice Todora Milovanovića za beogradski list.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pretukli-studenta-u-Nisu-i-polomili-mu-vilicu

Izvor: medio.rs, 17.Sep.2014

Povređeni mladić zbrinut je u Kliničkom centru u Nišu i prema prvim informacijama nije životno ugrožen..Student P. K. teško je povređen u Nišu kada su ga pretukla dvojica nepoznatih napadača i polomila mu vilicu...Napad se dogodio 15. septembra oko 23.30 časova na raskrsnici Prvomajske...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.