Iluzije slobode ovog vikenda u Novom Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2015, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iluzije slobode" ovog vikenda u Novom Bečeju

Drugi po redu festival „Iluzije slobode“ biće realizovan u Novom Bečeju tokom predstojećeg vikenda. U petak i subotu, 29. i 30. maja, u dvorištu bioskopa biće predstavljena domaća, regionalna i evropska alternativna scena, dok će se u parku održavati radionice i izložba. Program je besplatan.

U petak 29. maja nastupiće " Madred" , "Više od milimetra", " JKMAMKK " i "Fiskalni racun" iz Srbije, hrvatski "Loš primjer", koji prvi put dolazi u Srbiju i " Defenders of >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << the univers" iz Nemačke.

Za subotu 30. maj, u 14 časova, najavljeno je otvaranje izložbe Lazara Kalembera, Stefana Ćirića i Duška Damjanovića. Radionice eko dizajna, žongliranja i sito-štampe kreću do 16 časova.

Druge festivalske večeri, nastupiće " Cocrete worms " i "Lazarath " (Srbija), " Voodoo healers " (Grčka), " Bernays propaganda " (Makedonija), "Nulla osta " (Hrvatska) i " DJ & the wootchyak " (Hrvatska).

U sklopu festivala biće organizovan i kamp za smeštaj zainteresovanih posetilaca. Kamp se nalazi u blizini reke Tise u ograđenom prostoru marine Gradište. U sklopu marine postoji i sanitarni čvor.

Festival "Ilizije slobode" organizuje nezavisna grupa mladih umetnika iz Novog Bečeja, Bečeja i Novog Sada, uz podršku Kancelarija za mlade opštine Novi Bečej i Turistička organizacija Novog Bečeja.

Satnica Festivala

Petak 29. maj

Dvorište bioskopa

20.30 Više od milimetra

21.15 Defenders Of The Universe

22.00 JKMAMKK

22.45 Fiskalni Račun

23.30 Loš Primjer

00.15 Madred

Subota 30. maj

Park

14.00 Otvaranje izložbe radova: Lazar Kalember, Stefan Ćirić i Duško Damjanović

16.00 Početak radionica: Eko design, Žongliranje i Sito štampa

Dvorište bioskopa

20.30 Voodoo Healers

21.15 DJ & The Wootchyak

22.00 Concrete Worms

22.45 Bernays Propaganda

23.30 Nulla Osta

00.15 Lazarath

Informacije o Festivalu mogu se pratiti na zvaničnoj Facebook stranici.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.