Bluz subotnje večeri: INDIGO BLUES u Akademiji 28

Izvor: Plakatt.com, 05.Maj.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bluz subotnje večeri: INDIGO BLUES u Akademiji 28

Klub Akademija 28, Beograd
Saturday 9 May 22:55

PREMIJERNO: INDIGO BLUES
Subota 9. maj
Klub Akademije 28
22h
U subotu 9. maja u klubu Akademije 28 ljubitelje bluza očekuje veliki klupski koncert sastava INDIGO BLUES koji će se ovom prilikom prvi put predstaviti široj javnosti.
Nastao iz želje grupe iskusnih beogradskih muzičara da na ovim prostorima prezentuju bluz rok i izvođače koji su nedovoljno zastupljeni u našim klubovima, Indigo Blues će na ovom promotivnom koncertu predstaviti repertoar sastavljen od blues rock standarda njihovih ličnih favorita i onih koji zaslužuju veću pažnju ljubitelja bluza. Repertoar će obuhvatiti različite stilove i pristupe bluzu; od Teksasa i Čikaga, sve do britanskih i evropskih varijanti žanra.
Članovi benda – Spomenka (vokal), Pera (gitara), Majan (gitara), Doktor (bas gitara) i Žule (bubnjevi), učiniće ovaj koncert jednim od onih koji se ne propuštaju.
Ulaz na koncert je slobodan a telefon za rezervacije je: 011 3619 342
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.