Uhapšen vlasnik voćnjaka koji je pretukao kradljivca jabuka

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vlasnik voćnjaka koji je pretukao kradljivca jabuka

Zbog sumnje da je u okolini Prokuplja pretukao muškarca koji je brao jabuke u njegovom voćnjaku, a potom mu i zapalio automobil, uhapšen je vlasnik voćnjaka kome se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Kako se navodi u saopštenju policije, 42-godišnjem zakupcu voćnjaka B. R. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će biti sproveden na salušanje osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Inače, prema nezvaničnim podacima, incident se dogodio na zadružnom imanju u okolini Prokuplja kada je zakupac voćnjaka navodno uhvatio u krađi čoveka koji mu je brao jabuke.

Nakon verbalnog, usledio je fizički obračun u kome je deblji kraj izvukao kradljivac iz okoline Kuršumlije, a sumnja se da je B. R. nakon toga zapalio i njegov automobil „reno clio“ koji je nedaleko odatle bio parkiran.

Oštećeni čovek koji je navodno uhvaćen u krađi je slučaj prijavio policiji, a kako saznajemo, u izjavi je naveo i da nije znao da su jabuke u privatnom, već u državnom vlasništvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen vlasnik voćnjaka koji je pretukao kradljivca jabuka

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2016

Zbog sumnje da je u okolini Prokuplja pretukao muškarca koji je brao jabuke u njegovom voćnjaku, a potom mu i zapalio automobil, uhapšen je vlasnik voćnjaka kome se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje. Kako se navodi u saopštenju policije, 42-godišnjem zakupcu voćnjaka B....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.