Udruženje invalida rada pomaže svojim korisnicima

Izvor: juGmedia, 18.Okt.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje invalida rada pomaže svojim korisnicima

PROKUPLJE – Udruženje invalida rada u Prokuplјu koje broji  oko 1.100 članova, od kojih skoro 80 odsto prima penziju koja je manja od 18.000 dinara , redovno pomaže svojim članovima.

 „U protekle četiri godine pojedinim najugroženijim članovima delili smo besplatne pakete sa osnovnim životnim namirnicama. Drugim članovima omogućili smo da prehrambene proizvode kupuju po nižim cenama i sa odloženim rokom plaćanja“, kaže  predsednik udruženja Srbislav >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kandić i dodaje da će se očuvanju životnog standarda članova udruženja i u narednom periodu posvetiti najveća pažnja.

Prema njegovim rečima, u proteklom periodu organizovana su mnoga putovanja i izleti u banje i gradove Srbije i druženje sa srodnim organizacijama iz naše zemlјe.

(Kraj)iva

Izvor: Opština Prokuplje
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Penzija

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.