Udario ženu čekićem u glavu

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario ženu čekićem u glavu

Policija je uhapsila D.N. (65) iz Prokuplja i protiv njega je pokrenut postupak zbog nasilja u porodici, nakon što je svoju suprugu udario čekićem u glavu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako saznajemo, D.N. je nakon svađe sa suprugom uzeo čekić i jednom je udario u glavu, a nesrećna žena je pala na pod u njihovoj porodičnoj kući, pišu "Južne vesti."

U prokupačkoj bolnici je tom portalu potvrđeno da je žena hospitalizovana i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u toku dijagnostikovanje njenih povreda.

D.N. je primljen u stanju uznemirenosti, pa je zadržan na Odeljenju psihijatrije - kaže portparolka prokupačke bolnice dr Marija Despotović.

U Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju kažu da je dat predlog policiji da se osumnjičeni zadrži.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čekićem udario nepokretnu suprugu

Izvor: B92, 29.Nov.2014, 01:31

Policija je uhapsila D.N. (65) iz Prokuplja i pokrenula postupak zbog nasilja u porodici, nakon što je svoju nepokretnu suprugu udario čekićem u glavu...Kako prenose “Južne vesti“, D.N. je nakon svađe sa suprugom uzeo čekić i jednom je udario u glavu, a nesrećna žena je pala na pod u njihovoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.