Tragedija kod Prokuplja: Dečaka ubila struja

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Prokuplja: Dečaka ubila struja

U selu Kaludra u prokupačkoj opštini sinoć nešto posle 19 časova, desila se velika porodična tragedija u kojoj je život izgubio osmogodišnji N. K.

Tragedija se dogodila kada je nesrećni dečak pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u svojoj porodičnoj kući došao u dodir sa električnim instalacijama koje su bile pod naponom. Usled strujnog udara dečak je zadobio teške povrede i u prvom trenutku je davao znake života, ali je na putu za prokupačku bolnicu "dr Aleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Savić" preminuo.

Kako nezvanično saznajemo, roditelji su odmah nakon nezgode pozvali Hitnu službu Doma zdravlja u Prokuplju, koja je odmah krenula kako bi pomogli mališanu, koga su u međuvremenu roditelji povezli ka bolnici.

Hitna služba je preuzela nesrećno dete na relaciji između Male Plane i Kondželja, ali je dežurni lekar na lice mesta mogao samo da konstatuje smrt. Pokušana je reanimacija, ali pomoći za tragično nastradalim mališanom nije bilo.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tragedija kod Prokuplja: Struja ubila dečaka (8)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2015

U selu Kaludra u prokupačkoj opštini u četvrtak, nešto posle 19 časova, desila se velika porodična tragedija u kojoj je život izgubio osmogodišnji N. K...Tragedija se dogodila kada je nesrećni dečak pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u svojoj porodičnoj kući došao u dodir sa električnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.