TEŠKA NESREĆA KOD PROKUPLJA Kamion udario u autobus, poginuo vozač, na licu mesta STRAŠAN PRIZOR

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA KOD PROKUPLJA Kamion udario u autobus, poginuo vozač, na licu mesta STRAŠAN PRIZOR

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život, dogodila se jutrosa ulazu u Prokuplje iz pravca Kuršumlije.

Uviđaj je još uvek u toku, a prema prvim informacijama nastradao je vozač kamiona.

Kako saznajemo, do sudara je došlo je između motornog teretnog vozila „zastava“ prokupačkih registarskih oznaka i autobusa.

Od zadobijenih povreda, preminuo je vozač kamiona čiji identitet još uvek nije saopšten koji je i pored svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokušaja reanimacije podlegao povredama.

Povređenih lica u autobusu, kako nezvanično saznajemo, nema.

Inače, očevidci kažu da je na mestu nesreće stravičan prizor, a da je kabina zastavinog kamiona potpuno odsečena, a primetna su i oštećenja na autobusu, pa je prava sreća kako niko od putnika nije povređen.

U toku je uviđaj pa još uvek nema zvaničnih podataka o tome šta bi moglo da bude uzrok ove nezgode, ali prema nekim prvim informacijama postoji pretpostavka da je najverovatnije vozač kamiona iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu i bočno udario u autobus, na krivini udesno iz pravca Prokuplja.

Uskoro opštrnije....
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba nastradala u udesu kamiona i autobusa u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2017

U udesu  koji se dogodio oko 4 sata na ulazu u Prokuplje iz pravca Kuršumlije, u Maloplanskoj ulici, nastradao je vozač kamiona "zastava", a prema prvim informacijama, niko od putnika u autobusu nije povređen...Očevici tvrde da je kabina "zastavinog" kamiona potpuno odsečena, a primetna su i oštećenja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.