Stonoteniseri iz Prokuplja se vraćaju u Super ligu

Izvor: juGmedia, 06.Maj.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniseri iz Prokuplja se vraćaju u Super ligu

PROKUPLJE – Stonoteniseri „Topličanina“ zauzeli su drugo mesto u prvenstvu Prve lige Srbije i tako zajedno sa „IMT“-om izborili plasman, odnosno povratak u Super ligu. Od 18 mečeva „Topličanin“ je zabeležio 15 pobeda i samo tri poraza i tako je potpuno zasluženo u jakoj konkurenciji ostvario sjajan reultat.

“Nakon ispadanja prošle godine malo je ko očekivao da ćemo se vratiti pogotovo što je konkurencija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bila izuzetno jaka. Za narednu sezonu cilј je da oformimo jaku ekipu koja je u stanju da izbori plasman u Plej-of”, – rekao je za opštinski sajt  Milinko Drobnjaković, trener STK „Topličanin“, koji je dodao da klub u narednom periodu očekuje organizacija tradicionalnog Memorijalnog turnira „Mileta Jovanović“ koji će ove godine okupiti najbolјe juniore sa ovog regiona.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.