Stevan Gašević najbrži do Časnog krsta u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Gašević najbrži do Časnog krsta u Prokuplju

U plivanju koje je zbog zaleđenog Rastovničkog jezera organizovano u zatvorenom bazenu prokupačke Opšte bolnice, 26-godišnji Prokupčanin bio je najbrži među 10 plivača.

Plivanje održano u zatvorenom bazenu Opšte bolnice; foto: Lj.M.Ovo je inače 4. put da se u Prokuplju organizuje bogoijavljensko plivanje, a Stevanu Gaševiću ovo je treća pobeda.

Učešće na trci je za mene sveti čin i poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pravoslavne vere i tradicije. Za mene su svi učesnici pobednici – kratko je prokomentarisao Gašević.

Najmlađi učesnici u plivanju bili su 8-godišnji Vasilije i 11-godišnji Petar Paunović.

U trci učestvovalo 10 plivača; foto: Lj.M.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prokupčani za časni krst plivali u bazenu VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2017

Prokuplje -- Prokupčani su za bogojavljenski krst prvi put plivali u zatvorenom bazenu, a ne u Rastovničkom jezeru, koje je zaleđeno...Kako je u sredu rekao starešina prokupačke crkve Sveti Prokopije Nikola Ilić u jezeru je nemoguće plivati jer je potpuno zaleđeno, a pod ledom je i reka Toplica...Plivanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.