Saobraćajna nezgoda na ulazu u Prokuplje

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nezgoda na ulazu u Prokuplje

Juče tokom popodnevnih sati, na ulazu u Prokuplje iz pravca Niša kod „Eko“ pumpe, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica lakše povređena.

Hitna pomoć prokupačkog Doma zdravlja je intervenisala i nakon ukazane prve lekarske pomoći, povređene prevezla na Odeljenje urgentne medicine bolnice „dr Aleksa Savić“.

- Jedna osoba je primljena sa lakšim telesnim povredama, dok druga nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imala povrede – rekla ja portparol bolnice doktorka Marija Despotović.

Kako saznajemo radi se o povredama u vidu oguljotine ruke i povredi ručnog zgloba, kao i hematoma na glavi. Inače, do nezgode je došlo kada je vozač „mercedesa“ stranih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Prokuplja ka Nišu skrenuo kod „Eko“ pumpe, najverovatnije ne ustupajući prvenstvo prolaza kamionu koji je dolazio iz pravca Niša.

Osim povređenih, u ovoj nezgodi pričinjena je i materijalna šteta na „mercedesu“, kao i manja šteta na kamionu. Policija je izlazila na lice mesta i obavila uviđaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.