Saobraćajka Prokuplju, povređen vozač motokultivatora

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajka Prokuplju, povređen vozač motokultivatora

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć stotinak metara od centra Prokuplja povređen je muškarac (61), vozač motokultivatora. Kako saznajemo, u pitanju je Radisav M. koji je imao veliku sreću i prošao je samo sa lakšim povredama, iako očevici kažu da je udarac bio stravično jak.

Intervenisala je Hitna služba Doma zdravlja koja je povređenog prevezla na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Dr Aleksa Savić", gde su konstatovane lake telesne povrede. Prema nezvaničnim informacijama nesrećni čovek je vozio kultivator kada je na njega od pozadi, naleteo vozač automobila kruševačkih tablica i udario u prikolicu. Od siline udarca Radisav je odleteo i pao na kolovoznu traku, ali je imao sreće i samo je lakše povređen, dok je kultivator sa prikolicom nastavio da se kreće i udario nekih desetak metara dalje u betonski zid sa suprotne strane puta. Prava je sreća da niko nije prolazio u tom trenutku.

Očevidci tvrde da je vozač automobila marke „suzuki“, vozio velikom brzinom te da je najpre na raskrsnici kod zgrade opštine umalo udario automobil kojim je upravljala žena i u kome su bila i deca, a da je ne zaustavljajući se uz škripu guma nastavio da juri velikom brzinom i samo pedesetak metara dalje udario u prikolicu motokultivatora.

Nezvanično saznajemo da je vozač automobila bio izuzetno bahat, da je nakon nezgode pretio ženi koja je nekoliko sekundi pre toga velikom srećom izbegla sudar, te da se ponašao drsko i bezobrazno. Saznajemo i da prilikom alkotestiranja, aparat nije pokazao tragove alkohola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Povređen vozač motokultivatora u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2017

U udesu automobila i motokultivatora na nekih stotinak metara od centra Prokuplja lakše je povređen vozač motokultivatora iz tog grada kada ga je vozač automobila sustigao i udario u zadnji deo prikolice.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.