STRAŠNO Trojica muškaraca tukli ženu #zastitimozene

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO Trojica muškaraca tukli ženu #zastitimozene

Žena Đ. J. iz Prokuplja zadobila je lake telesne povrede u vidu ogrebotina po glavi i telu, kada su je u noći između srede i četvrtka napala tri muškarca.

Povrede je konstatovao dežurni lekar u prokupačkoj Hitnoj službi Doma zdravlja i nakon ukazane lekarske pomoći, žena je puštena na kućno lečenje.

Prema njenim rečima, nju su napala tri muškarca koje ona poznaje i čiji je identitet rekla policiji, gde je i potvrđeno da je u noći između srede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i četvrtka primljena prijava ženske osobe da je napadnuta.

- Odmah nakon prijave policija je intervenisala i radi na slučaju o kome je obavešteno i prokupačko Tužilaštvo – prokomentarisali su kratko u policiji ne želeći da iznose detalje u cilju dalje istrage.

Nije isključeno i da je ovo još jedan u nizu slučaja nasilja u porodici.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.