Prokuplje: Prošetao centrom grada s puškom u ruci / FOTO

Izvor: B92, 28.Avg.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Prošetao centrom grada s puškom u ruci / FOTO

Miran nedeljni dan u Prokuplju prekinuo je nepoznati muškarac koji je centrom grada šetao noseći u rukama vazdušnu pušku.

Kako javlja portal prokupljenadlanu.rs, Prokupčanin je “prošetao” gradom, pritom izazavši paniku među sugrađanima, koji nisu znali o čemu se radi.

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija muškarca, koji se u tom momentu, s puškom u ruci, nalazio prekoputa Narodnog muzeja i u neposrednoj blizini Gimnazije.

Kako se dodaje, muškarac sa puškom je “na kraju, naravno, otišao svojim putem”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prokuplje: Prošetao centrom grada s puškom u ruci

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2016

Miran nedjeljni dan u Prokuplju prekinuo je nepoznati muškarac koji je centrom grada šetao noseći u rukama vazdušnu pušku...Kako javlja portal prokupljenadlanu.rs, a prenosi B92, Prokupčanin je “prošetao” gradom, pritom izazavši paniku među sugrađanima, koji nisu znali o čemu se radi...Na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.