Prokuplje: Privedeni zbog napada na policajca i nasilja u porodici

Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Privedeni zbog napada na policajca i nasilja u porodici

U dva odvojena incidenta na teritoriji prokupačke opštine privedene su tri osobe i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje policija u Prokuplju je uhapsila D.A. (20) i S.A. (41).

Oni se terete  da su vređali i fizički napali jednog od policijskih službenika koji su postupali po rešenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suda za sprovođenje dve osobe.

U drugom incidentu, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici uhapčen je G.M. (55) iz okoline Prokuplja, On se tereti da je verbalno vređao suprugu, a zatim u kući polio pod dnevnog boravka benzinom i pretio da će zapaliti.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.