Prokuplje: Nasilnik metalnom štanglom pretukao oca i sina

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Nasilnik metalnom štanglom pretukao oca i sina

Prokupačka policija uhapsila je večeras (ponedeljak) F. I. iz Prokuplja, zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda. Nakon saslušanja, njemu je određen pritvor do 30 dana.

Za F.I. se sumnja da je sinoć (nedelja) tokom večeri metalnom štanglom napao Dragana M. iz Prokuplja, inače vlasnika jedne kafane, i slomio mu vilicu, a vidljivi su i hematomi po čitavom telu žrtve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nesrećni čovek je primljen u prokupačku bolnicu gde mu je ukazana neophodna lekarska pomoć a najverovatnije će biti prebačen za Niš gde će biti i operisan. U istom napadu teško je povređen i Draganov sin, koji je pokušao da pomogne ocu.

Policija je nakon ovog incidenta za kratko vreme identifikovala i uhapsila napadača.

Kako nezvanično saznajemo, F.I. je tokom dana sa društvom sedeo u kafani čiji je vlasnik Dragan M, da bi nakon nekog vremena počeo da se svađa i pravi incidente. Dragan ga je upozorio da se smiri i ne izaziva ljude, a kako je ovaj nastavio da se svađa, rekao mu je da izađe iz lokala.

Navodno je F.I. izlazeći zapretio vlasniku da će zažaliti. Kada je tokom večeri Dragan M. zatvarao svoju radnju i izašao do obližnjeg kontejnera da izbaci đubre, iz mraka je izašao napadač koji je bezdušno isprebijao vlasnika. Draganov sin, koji je video iz lokala šta se događa, pokušao je da pomogne ocu ali je, prema nepotvrđenim podacima, njemu slomljena ključna kost.

Napadač je nakon toga pobegao, međutim ubrzo zatim je identifikovan i uhvaćen.

Inače, F.I. je od ranije poznat policiji, a kako saznajemo pre samo nekoliko dana je izazvao još jedan incident, kada je na sred glavne ulice u Prokuplju, zaustavio vozilo žene koja je sedela za volanom i iz čista mira joj polomio retrovizor, jer je navodno ranije ona njegov auto zakačila.

Iako nije imao vidljivih ogrebotina na automobilu, F.I. je pretio i prosto se iživljavao nad zbunjenom ženom na očigled mnogobrojnih prolaznika. Pri tome je napravio štetu koja je procenjena na oko 20.000 dinara.

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta, identifikovala napadača, ali je on bez ikakvih sankcija nastavio slobodno da se šeta gradom. Samo nekoliko dana nakon toga, pretukao je Dragana M.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PK: Štanglom napao vlasnika kafane

Izvor: B92, 24.Nov.2014

Prokupačka policija uhapsila F. I. iz Prokuplja, zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda, prenosi “Blic”...Nakon saslušanja, njemu je određen pritvor do 30 dana, a sumnja se da je u nedelju metalnom štanglom napao Dragana M. iz Prokuplja, vlasnika jedne kafane,...

Nastavak na B92...

NJAPAD METALNOM ŠTANGLOM Pritvor zbog nanošenje teških povreda

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 11:21

Prokupačka policija uhapsila je u ponedeljak F. I. iz Prokuplja, zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda...Nakon saslušanja, njemu je određen pritvor do 30 dana. Za F. I. se sumnja da je u nedelju tokom večeri metalnom štanglom napao Dragana M. iz Prokuplja,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.