Prokupčanin ranjen u pucnjavi ispred kafića

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokupčanin ranjen u pucnjavi ispred kafića

Riki U. (42) iz Prokuplja zadobio je prostrelnu ranu desne butine, kada je na njega iz pištolja noćas oko 1 sat iza ponoći pucano ispred prokupačkog kafića „Kastelo“.

Prema nezvaničnim saznanjima, do pucnjave je došlo nakon svađe u kafiću u kome je Riki bio gost, pišu Južne vesti.

U toku je istraga i privedena je grupa mladića za koje se sumnja da su bili svedoci i učestvovali u ovom incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rečeno je Južnim vestima u policiji.

Riki je, inače, vlasnik jednog od prokupačkih kafića koji se nalazi u centru grada.

Pre oko 2 meseca je zatvorio svoj kafić, a u „Kastelo“ je došao kao gost. Prema saznanjima Južnih vesti, on policiji nije hteo da kaže ko je pucao na njega.

- Povređeni je primljen na Odeljenje urgentne medicine noćas, sat posle ponoći, sa teškom telesnom povredom koja mu je naneta vatrenim oružjem. Prebačen je za Niš radi detaljnije dijagnoze i ponovo vraćen kod nas na hirurgiju radi lečenja - rekla je portparolka prokupačke Opšte bolnice Irena Kovačević.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.