Policija pronašla nestalu devojčicu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla nestalu devojčicu

Policija je pronašla maloletnu Danijelu Balieski iz Beograda, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako se navodi, policija je nakon intenzivnog traganja maloletnicu pronašla u Prokuplju.

MUP je u sredu pozvao građane koji imaju saznanja u vezi sa nestankom maloletne Danijele Balieski da o tome obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd ili najbližu policijsku stanicu.

Policijskoj upravi za grad Beograd ranije je prijavljeno je da je maloletna Danijela svojevoljno napustila Prihvatilište za zlostavljanu i zanemarenu decu i da joj se od tada gubi trag.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policija pronašla nestalu devojčicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2015

Policija je pronašla maloletnu Danijelu Balieski iz Beograda, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Kako se navodi, policija je nakon intenzivnog traganja maloletnicu pronašla u Prokuplju...MUP je juče pozvao građane koji imaju saznanja u vezi sa nestankom maloletne Danijele Balieski...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.