Poginuo kada su drva sa prikolice pala na njega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo kada su drva sa prikolice pala na njega

Policijska uprava u Prokuplju saopštila je danas da je jedna osoba poginula a jedna teško povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se u ponedeljak dogodila u selu Štava.

Kako je saopštila policija, do nezgode je došlo kada je vozač traktora sa prikolicom natovarenom drvima R.M. (1982) iz Lukovske banje, izgubio kontrolu nad vozilom.

"Tom prilikom D.M. (1954) iz sela Mrče pao je sa traktora na put a drva su pala preko njega. Od zadobijenih povreda, D.M. je preminuo na licu mesta dok je vozač R.M., koji je zadobio teške telesne povrede, prebačen u prokupačku bolnicu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.