Pijan pokušao da ubije vlasnika kafića, a zatim mu polupao izloge

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan pokušao da ubije vlasnika kafića, a zatim mu polupao izloge

Vlasnik kafića „Kafe Lapaž“ Ivan Milošević (37) iz Prokuplja tvrdi da ga je u petak oko 23 časa u svom kafiću napao nožem izvesni I. M. iz Žitorađe, a kasnije tokom noći polupao izloge lokala.

Milošević tvrdi da mu je I. M. pretio da će zapaliti čitav lokal i baciti bombu i da su sve to čuli gosti kafića ali i policajci koji su došli po pozivu vlasnika. On još tvrdi da se plaši za svoju pa i bezbednost gostiju, jer se po njemu radi o problematičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osobi staroj oko 20 godina koja je od ranije poznata policiji.

Incident koji se završio tek pred zoru, započeo je u rane večernje sate, kada je I. M. došao pijan u kafić.

- I. M. je bez ikakvog povoda oko 19 časova došao pijan u kafić, počeo da maltretira konobaricu i pravi probleme. Po pozivu zabrinute radnice, došao sam u kafić i upozorio I. M. da se smiri i ne pravi probleme. On je nakon toga seo za sto – počinje priču vidno uzbuđen Ivan, koji je od ranije poznaje dotičnog mladića.

Ubrzo nakon toga, I. M. je prešao za drugi sto i bez ikakvog povoda počeo da maltretira jedan par koji se tu zadesio.

U međuvremenu je vlasnik lokala pozvao policiju čija je stanica na stotinak metara od kafića.

– Ponovo sam prišao i ljubazno ga zamolio da izađe iz kafića i da ne pravi probleme. On je tada počeo da preti da će me ubiti i da će zapaliti lokal i baciti bombu. U međuvremenu je stigla policija koja je sve to čula i obavila razgovor sa njim na licu mesta. Zatim su ga izveli iz lokala i rekli da će šta god da se desi te večeri, on biti odgovoran – tvrdi Milošević i naglašava da je I. M. samo prešao u kafanu preko puta koja je inače u vlasništvu njegovog oca.

– Nakon sat dva, sa nožem u ruci ponovo je došao u moj lokal i pozvao jednog gosta da izađe preteći mu da hoće da ga zakolje. Opet sam nekako uspeo da ga nagovorim da izađe a on je prišao do mog automobila marke „BMW“ i isekao mi tri gume. Ja sam ponovo pozvao policiju. Tada je nasrnuo na mene nožem. Uspeo sam da uđem u lokal, kada je I. M. polomio staklo ulaznih vrata. Ponovo je došla policija i uhapsila nasilnika, a ja sam pošao da dam izjavu – ističe vlasnik koji je smatrao da će se time okončati problemi koje je imao.

Međutim, nakon što su dali izjavu u policijskoj stanici, Milošević je otišao kući a I. M. je zadržan. Iste večeri, sat, dva nakon toga i on je pušten. Odmah je otišao do lokala gde se desio incident.

– Lokal je bio zatvoren i najverovatnije je tokom noći polupao izloge. U zoru, zazvonio mi je telefon i iz policije su mi javili da mi je lokal polupan i da znaju ko je – tvrdi Milošević i naglašava da se plaši za svoju i bezbednost gostiju jer je mladić i dalje na slobodi i pored činjenice da mu je uputio ozbiljne pretnje smrću u prisustvu svedoka među kojima su bili i dežurni policajci.

Milošević smatra da neko iz policije štiti mladića koji mu je uništio lokal i da se radi o porodici koja je prilično imućna, kao i da je u pitanju konkurencija jer njegov otac drži kafanu odmah preko puta njegovog kafića.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.