MUP: Maloletnica pronađena u Prokuplju

Izvor: Studio B, 29.Jan.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Maloletnica pronađena u Prokuplju

Policija je maloletnu Danijelu Balieski iz Beograda, čiji nestanak je bio prijavljen, pronašla u Prokuplju, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Policija je nakon intezivnog traganja, maloletnicu pronašla u Prokuplju", navodi se u saopštenju.

Beogradskoj policiji je bilo prijavljeno da je maloletna Danijela svojevoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << napustila Prihvatilište za zlostavljanu i zanemarenu decu i da joj se od tada gubi trag, saopštio je pre dva dana MUP.

MUP je tada apelovao sve na građane da ukoliko imaju saznanja u vezi sa nestankom devojčice obaveste policiju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pronađena nestala djevojčica

Izvor: Cafe.ba, 29.Jan.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije, nakon intenzivnog traganja, pronašli su maloljetnu Danijelu Balieski iz Beograda...Djevojčica je pronađena u Prokuplju, saopšteno je iz MUP-a...Petnaestogodišnja Danijela Balieski nestala je prije tri mjeseca, a njen nestanak policiji i...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.