Koncert profesora Muzičke škole u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert profesora Muzičke škole u Prokuplju

Muzička škola "Kornelije Stanković“ iz Prokuplja organizuje koncert profesora Muzičke škole koji će se održati u prostorijama Narodnog muzeja "Toplice“ u petak, 3. juna, od 19 sati.

Prema rečima direktora Muzičke škole Vlade Drobnjaka, u pitanju je tradicionalni koncert koji se organizuje svake godine. On podseća i da će za sve ljubitelje muzike u ovom gradu u narednih 10 dana biti održan još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koncert.

Radi se o koncertu na kome će se predstaviti svojim kompozicijama nagrađeni učenici koji su osvojili neke od brojnih nagrada tokom školske 2015/16. godine. I ovaj koncert će se održati u prokupačkom Muzeju 10. juna od 19 sati – kaže Drobnjak.

Direktor podseća i da je u toku upis u Muzičku školu.

Zainteresovani za upis učenika u prvi razred moći će da konkurišu za jedan od pet odseka, klavir, harmonika, violina, gitara i solo pevanje – kaže Drobnjak.

Naglašava da mališani koji žele da konkurišu za odseke klavir, harmonika, violina i gitara moraju biti uzrasta od 6 do 9 godina, a zainteresovani za odsek solo pevanja stariji od 13 godina.

Prijemni će se obaviti 7. i 8. juna od 10 do 16 sati u prostorijama škole, u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog broj 1, bivša zgrada filcare.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.