Izložba „Biciklom kroz svet“ otvorena u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 03.Jul.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba „Biciklom kroz svet“ otvorena u Prokuplju

PROKUPLJE – U Galeriji “Boža Ilić” u Prokuplju otvorena je izložba Jovanke Joke Rašović iz Kruševca.Izložba „Biciklom kroz svet“, sadrži četiri crteža i 21 sliku.Glavni motiv ove izložbe bio je bicikl koji je prikazala onako kako ga ona vidi od samog nastanka, pa sve do današnjih dana.Objašnjavajući svoje slike iz ciklusa „Biciklom kroz svet“, Rašović je na otvaranju istakla da je njegova uloga vrlo važna u životu jednog čoveka i da odmah pošto prohoda on >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nauči i da vozi bicikl.

Izložba ove umetnice, koja je inače viši preparator u Narodnom muzeju u Kruševcu, usledila je iz dugogodišnje saradnje sa Narodnim muzejom Toplice.

(Kraj)iva

Foto:Opština Prokuplje
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.