Hrabri mladići uhvatili lopova

Izvor: Kurir, 16.Sep.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabri mladići uhvatili lopova

Jadna žena je zapomagala, a niko od prolaznika nije hteo da joj pomogne. Nas trojica smo odmah potrčali za džeparošem, priča mladi Mićunović

PROKUPLJE - Petar Mićunović (19) i njegovi drugovi Lazar Stanojević (19) i Stefan Momčilović (19) uhvatili su džeparoša Dejana K., koji je usred bela dana kod glavnog mosta u Prokuplju napao, udario i opljačkao stariju prolaznicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dejan K. je samo dan ranije izašao iz zatvora.

- Jadna žena je zapomagala, a niko od prolaznika nije hteo da joj pomogne. Nas trojica smo odmah potrčali za džeparošem. Samo sam razmišljao kako da ga uhvatim i vratim ženi ukradeni novčanik. Jurili smo ga po keju - priča mladi Mićunović.

Mladići su sustigli lopova i uhvatili ga ispod ruku.

- Rekli smo mu da vrati novčanik, a on nam se istrgao i nastavio da beži. Potrčao sam i uhvatio ga za nogu. Ispustio je novčanik i opet potrčao, a tad je naišao policajac - ispričao je Stanojević, dodajući da se nisu uplašili lopova, iako je mnogo krupniji od njih.

(Z. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Heroji iz Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2014

Devetnaestogodišnjaci Petar Mićunović, Lazar Stanojević i Stefan Momčilović iz Prokuplja jurili su i uhvatili džeparoša koji je usred bela dana na glavnom prokupačkom mostu napao, tukao i opljačkao stariju ženu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.