HIT: Doneo zmiju u dom zdravlja kao dokaz da ga je ujela!

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Doneo zmiju u dom zdravlja kao dokaz da ga je ujela!

Nenad Ć. (82) iz Beograda zaprepastio je medicinsko osoblje i sve one koji su se našli na Odeljenju urgentne medicine bolnice u Prokuplju, jer je u kesi doneo zmiju, kao dokaz da ga je ugrizla!

Kako je potvrdila dr Marija Despotović, portparolka prokupačke bolnice, Nenad je u urgentni došao bez uputa u popodnevnim satima.
- Dežurni lekar ga je odmah pitala kakav problem ima i on je odgovorio da ga je u travi ujela zmija. Pošto je ona tražila detaljnije objašnjenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odnosno pitala ga je da li je siguran da je to bila zmija, Nenad je smireno rekao da će da im pokaže da jeste – priča Despotovićeva.
Svi u Urgentom su pomislili da će on da izvadi mobilni telefon i pokaže im sliku zmije.
- On je onda iz torbe koju je nosio izvukao plastičnu kesu u kojoj je bila zmija. Svi su se zaprepastili, čuli su se i neki kratki vrisci, a Nenad je izneo kesu sa zmijom napolje i predao je rodbini koja je došla sa njim – kažu u prokupačkom Odeljenju urgentne medicine.
Kako je objasnio, zmija iz trave ujela ga je za desnu šaku, što se i videlo. Primio je potrebnu terapiju, zadržan je par sati zbog praćenja stanja, a onda u dobrom opštem stanju pušten kući.
Ipak, Nenadov postupak je sve iznenadio, a nakon prvog utiska zaprepašćenja, događaj su svi kroz smeh kasnije prepričavali.
Izvor: Južne vesti
The post HIT: Doneo zmiju u dom zdravlja kao dokaz da ga je ujela! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROKUPLJE: Doneo zmiju u bolnicu kao dokaz da ga je ugrizla!

Izvor: Press, 26.Jul.2014, 15:36

Kako je za Južne vesti potvrdila dr Marija Despotović, portparolka prokupačke bolnice, Nenad je u urgentni došao bez uputa u popodnevnim satima...- Dežurni lekar ga je odmah pitala kakav problem ima i on je odgovorio da ga je u travi ujela zmija. Pošto je ona tražila detaljnije objašnjenje, odnosno...

Nastavak na Press...

Doneo zmiju u bolnicu kao dokaz da ga je ugrizla jer su odbili da mu ukažu pomoć

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jul.2014

Nakon što su lekari Odeljenja urgentne medicine u Prokuplju odbili da pregledaju Nenada.Ć (82) iz Beograda koji je u tu službu došao bez uputa nakon ujeda zmije, on je iz svoje torbe izvadio zmiju kao dokaz da ga je ugrizla, nakon čega mu je ukazana pomoć.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.