Četiri radnika iz Prokuplja povređena u udesu u Sićavačkoj klisuri

Izvor: juGmedia, 27.Jun.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri radnika iz Prokuplja povređena u udesu u Sićavačkoj klisuri

NIŠ – Prilikom prevrtanja kombija marke „pežo bokser“ jutros oko 5,15 minuta na putu Niš-Pirot, kod skretanja za selo Ostrovica dva muškarca su teže, a dva lakše povređena, saopštili su u Hitnoj pomoći u Nišu.

Prema nezvaničnim informacima u kombiju su se nalazili radnici iz Prokuplja koji su se nakon obavljenog posla u Pirotu vraćali svojim kućama.

Svi povredjeni nakon ukazane prvi pomoći prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << lečenje.

Za sada nije poznato zbog čega je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu i prevrnuo se na bok.

Uvidjaj je u toku, a saobraćaj na ovoj deonici puta Niš-Pirot odvija se bez zastoja. Ova saobraćajna nezgoda dogodila se u blizini mestu gde je juče oko 13 časova sa kolovoza sleteo kamion sa migrantima.

Biljana Ljubisavljević
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Peugeot

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.