ČELIČNE PTICE IZNAD NIŠA: Trenažni let u toku!

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Avg.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELIČNE PTICE IZNAD NIŠA: Trenažni let u toku!

Lovačko-bombarderska avijacija, 98. vazduhoplovne brigade večeras ima redovnu letačku obuku i trenaž pilota, zbog čega se trenutno iznad Niša glasno čuju avioni. Oni lete u reonu Niša, Prokuplja i Leskovca jer je u toku obuka u noćnim uslovima, potvrdili su za Niške Vesti iz Vojske Srbije.

Komanda i jedinice 98. vazduhoplovne brigade smeštene >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << su na aerodromima Lađevci i Niš.
Njihovi avioni večeras imaju obuku noćnog letenja. Avioni Lovačko-bombarderske avijacije nadleću Prokuplje, Niš i Leskovac sa sletanjem na niški aerodrom "Konstantin Veliki" sa podrškom na vojnoj stajanci.
Moguće je da će ovi noćni trenažni letovi biti nastavljeni i sutra uveče.
Večerašnja obuka nema veze sa Otvorenim danom, koji se održava 17. septembra, već je u pitanju redovna obuka.
Pojedine Nišlije su uplašene, jer glasno proletanje aviona seća na neke ne tako lepe dane.

Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trenažni letovi pilota iz Kraljeva

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2016, 00:04

Na niškom vojnom aerodromu, kako nezvanično saznajemo, u narednih nekoliko dana biće smešteni mlazni avioni Vojske Srbije iz Kraljeva koji već lete iznad Niša, a to će činiti i naredna 2 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.