BIZARNA TUČA U MALOJ PLANI: Drugu odgrizao uvo i progutao ga!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA TUČA U MALOJ PLANI: Drugu odgrizao uvo i progutao ga!

PROKUPLJE - M. N. (26) iz prokupačkog sela Potočić tokom tuče odgrizao je deo ušne školjke Nemanji S. (22) iz Male Plane, a zatim ga progutao!

Mladići su se potukli u Maloj Plani kod Prokuplja tokom slavlja koje je organizovao komšija mladića.

- Slavilo se rođenje deteta i oko ponoći su se Nemanja i M. N. sporečkali. Izašli su napolje i počeli da se biju, pa je M. N. u jednom trenutku ugrizao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nemanju za levo uvo i odvalio komad. Bilo je strašno, krv je šikljala na sve strane. Kad smo shvatili šta se dogodilo, po travi smo tražili parče uva, ali ga nismo našli. Pretpostavljam da ga je M. N. slučajno progutao - kaže jedan od komšija koji je prisustvovao tuči.

U prokupačkoj bolnici potvrđeno nam je da je Nemanja S. primljen s povredom na odeljenje urgentne medicine.

- Mladić je primljen posle ponoći i konstatovano je da mu je odgrižen deo ušne školjke, pa je upućen na lečenje na ušno odeljenje bolnice - potvrdila je doktorka Marija Despotović, portparolka prokupačke bolnice.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni mladić je dobro.

(Z. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.