Asfaltiranje gradskih ulica

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Okt.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje gradskih ulica

Tokom oktobra asfaltiran je deo pojedinih ulica u gradu, kao što su Drinska i Kamenolomska. Ove ulice sa saradnicima obišao je danas predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Nakon obilaska predsednik je izjavio da je zadovoljan urađenim poslom i da će se asfaltiranje nastaviti i u narednom periodu.

- Pojedine ulice, kao što su ove koje su asfaltirane, nalaze se u višim zonama i tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << velikih kiša stradaju tokom nanosa peska i zemlje, što nam stvara dodatne troškove. Do kraja oktobra trebalo bi da se asfaltira i deo  Vukovarske, rekao je Paunović i dodao da će trend radova na putnoj mreži biti nastavljen u skladu sa finansijskim mogućnostima.

Opštinski većnik za infrastrukturu Filip Jovanović rekao je da je ove godine za sanaciju i asfaltiranje ulica, kao i krpljenje udarnih rupa na kategorisanim i nekategorisanim putevima na teritoriji prokupačke opštine, iz budžeta lokalne samouprave izdvojeno blizu 10 miliona dinara.

- I pored teške finansijske situacije obezbedili smo određena sredstva i za putnu mrežu. Radovi na ulicama i putevima rađeni su, kako u gradskim, tako i u seoskim sredinama, izjavio je Filipović i dodao da su do  kraja ove godine planirani radovi i na drugim ulicama.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.