Albanci upucali žandarma u glavu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci upucali žandarma u glavu

Pripadnik Žandarmerije Steva Sinđelić teško je ranjen prošle noći vatrenim oružjem u rekonu sela Orlovac, u opštini Kuršumlija. On je policijskim helikopterom prenet u Vojno-medicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, u pratnji lekarske ekipe bolnice u Prokuplju.

Žandarm ranjen posle sukoba sa šumokradicama (Foto: Arhiva)

Portparolka prokupačke bolnice Marija Despotović rekla je za agenciju Beta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je žandarm anjen u četvrtak ujutru oko tri sata, a oko sedam je donet u bolnicu.

 

"On ima ustrelnu ranu glave. Odmah je obavljena reanimacija, a potom je u veoma teškom stanju helikopterom prevezen u Beograd", kazala je Marija Despotović.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je više osoba albanske nacionalnosti pucalo na pripadnike Žanmdarmerije koji su obezbeđivali mesto uviđaja.

 

"Za oružani napad na pripadnike Žandarmerije sumnjiče se osobe koje su juče bespravno sekle šumu, a koje su se jutros vratile na isto mesto kako bi uzele oružje, tehniku i predmete koje su ostavile posle jučerašnjeg incidenta", piše u saopštenju Ministarstva.

 

U sredu, prilikom obilaska terena, patrola policije iz Kuršumlije zatekla je više Albanaca kako seku šumu kod sela Orlovac. U razmeni vatre jedan Albanac je ranjen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ŠUMOKRADICE UBILE ŽANDARMA: Albanci pucali na Žandarmeriju

Izvor: NaDlanu.com, 28.Avg.2014

Pripadnik Žandarmerije MUP Srbije Steva Sinđelić (30), koji je ranjen noćas oko tri časa u rejonu sela Orlovac u opštini Kuršumlija, preminuo je jutros na VMA...Sinđelić je ranjen kada je više, zasad nepoznatih, osoba albanske nacionalnosti iz vatrenog oružja pucalo na žandarme koji su obezbeđivali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.