Adaptacija protivgradne stanice

Izvor: juGmedia, 25.Okt.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adaptacija protivgradne stanice

PROKUPLJE – Rukovodioci opštine  posetili su Berilјe i sa meštanima razgovarali o rešavanju određenih problema od interesa za žitelјe ovog sela. Tokom boravka u Berilјu dopremili su materijal za adaptaciju protivgradne stanice.„U cilјu unapređenja i bezbednosti rada na protivgradnim stanicama, u narednom periodu biće izvršena adaptacija najvećeg broja stanica na teritoriji prokupačke opštine. Dobro se zna kakve štete >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grad nanosi polјoprivrednicima. Da bi se to sprečilo krenuli smo sa dopremanjem materijala neophodnog za renoviranje i njihovu adaptaciju“, rekao je predsednik opštine  Mirolјub Paunović i dodao da i u narednom periodu planiraju da ulože određena sredstva kako bi se unapredila pritivgradna zaštita.

Rukovodilac Odelјenja za polјoprivredu Opštine Prokuplјe Srđan Stamenković izjavio je da će od 16 protivgradnih stanica, koje su bile aktivirane ove godine, materijal i opremu za renoviranje dobiti 14 stanica.Iz budžeta Opštine za protivgradne stanice izdvojeno je oko 200 hilјada dinara.

Izvor : Opština Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.