Izvor: B92, 12.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTS najavljuje nove akcije

Beograd -- Pripejd korisnici MTS-a obavešteni su da im 15. januara ističe pravo na besplatne SMS-ove koje su stekli u četiri promotivne akcije tokom protekle godine.

U Telekomu kažu da je najviše njihovih klijenata već iskoristilo svoje besplatne poruke i najavljuju da će u februaru i martu svaka druga poruka za sve korisnike biti besplatna.

Pripejd korisnicima MTS-a ostalo je još tri dana da iskoriste preostale besplatne SMS-ove, iz promotivnih akcija Telekoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije jer se 15. januara završavaju kampanje koje su se odnosile na bonus poruke.

Građani koji ih nisu potpuno iskoristili imaju pravo na prenos podataka od jednog megabajta, bez nadoknade, kaže Vladimir Lučić iz Direkcije za komercijalne poslove Telekoma.

"Analizom smo zaključili da je 98 odsto korisnika faktički već u decembru istrošilo te poruke i bili smo svesni da će za novogodišnje praznike najveći deo da potroši te promotivne poruke. Tako da smo odlučili da zajedno sa 15. januarom se završavaju te stare kampanje kako bi ove godine napravili nove mnogo bolje i adaptirane potrebama najvećeg dela naših korisnika", objašnjava on.

U Telekomu najavljuju nove akcije u predstojećim mesecima, koje će njihovim korisnicima omogućiti povoljnije usluge.

"Ja mogu da najavim da će u februaru i martu - u mesecima sa velikim brojem SMS poruka, pošto su tada Dan zaljublejih i 8. mart - svi naši korisnici imati svaku drugu poruku besplatnu automstski, čime ćemo omogućiti duplo nižu cenu SMS-a", najavljuje Lučić.

U mreži MTS-a tokom novogodišnjih praznika oboren je prošlogodišnji rekord u broju poslatih poruka. Za tri dana razmenjeno je 180 miliona SMS-ova, što je za 22 odsto više nego 2007.

Prosečan korisnik pošalje četiri poruke dnevno, a u samo jednom danu razmeni se oko 20 miliona poruka.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.