Upoznajte Kiti Spenser, zanosnu bratanicu princeze Dajane

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Kiti Spenser, zanosnu bratanicu princeze Dajane

I dok njen otac, grof Čarls Spenser u rodnoj Britaniji uživa reputaciju "najnešarmantnijeg muškarca u kraljevstvu", dotle je Kiti Spenser, bratanica pokojne princeze Dajane, osvojila sunarodnike šarmom i lepotom.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Oct 29, 2015 at 9:56am PDT

Kada se mlada Kiti Spenser (24) nedavno pojavila na naslovnoj strani magazina "Tatler" kao "najzanosnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bratanica princeze Dijane",  jedino se njenom ocu takvo poređenje nije nimalo dopalo, pišu britanski tabloidi.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 9, 2015 at 11:51pm PST

- Veoma mi laska poređenje sa Dijanom - rekla je svojevremeno mlada članica kraljevske porodice aludirajući na plave uvojke i crte lica koje pomalo podsećaju na pokojnu princezu.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Oct 9, 2015 at 12:35am PDT

Takođe, britanski mediji, koji pomno prate svaki korak članova kraljevske porodice, predviđaju mladoj Kiti svetlu budućnost.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Sep 26, 2015 at 10:46am PDT

- Ona ima dobre veze, ima novca i odlično izgleda -  konstatuju britanski stručnjak za odnose sa javnošću i dodaje da Kiti ide u prilog i to što je u dobrim odnosima sa svojim rođacima, princom Vilijamom i Harijem.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 2, 2015 at 12:48am PST

Da je odlučna u nameri da postane prava zvezda, svedoče brojne fotografije sa   britanskim i inostranim zvezdama koje Kiti redovno objavljuje na Instagramu.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 26, 2015 at 12:16pm PST

Međutim, kada je njen privatni život u pitanju, Kiti je prilično stidljiva.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 3, 2015 at 12:45am PST

- Jako sam sentimentalna i imala sam svega nekoliko muškaraca - izjavila je ona  a među njima je bio i 44-godišnji biznismen iz Italije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.