SOKANTNO OTKRICE Princeza Dajana ubijena zbog odavanja mracnih tajni kraljevske porodice

Izvor: medio.rs, 28.Maj.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOKANTNO OTKRICE Princeza Dajana ubijena zbog odavanja mracnih tajni kraljevske porodice

Kontroverzni britanski pisac Dejvid Ajk izneo je šokantne tvrdnje

Kontroverzni britanski pisac Dejvid Ajk izneo je teoriju da je princeza Dajana, kako kaže, ubijena jer se kao običan smrtnik udala u porodicu nakaza kojima nije htela da popusti.

Printskrin: Youtube/davidicke

Ajk u svojim bestselerima tvrdi da su Vindzori reptili iz svemira poslati da zavladaju Zemljom. On je uveren da britansku >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kraljevsku porodicu karakterišu pedofilija i nekrofilija, da najviše vole daotimaju male domoroce iz Kanade i SAD, a onda ih zlostavljaju.

Foro: AP/Tanjug

Ajk, takođe, smatra da se još iz ere predaka kraljice Elizabete sva tela mališana zakopavaju u podrume škotskog dvorca Balmoral. Vindzorima, takođe, kako navodi, nije stran nisatanizam. Okultnim ritualima pripisuje i kraljičin dugi životni vek, kao i izgled koji se gotovo ne menja.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.