Prodato parče torte sa venčanja Čarlsa i Dajane

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato parče torte sa venčanja Čarlsa i Dajane

Parče torte sa venčanja princa Čarlsa i princeze Dajane 1981. godine prodato je na aukciji za 1.375 dolara, prenosi AP.

Kolač koji se nalazi u originalnoj belo-srebrnoj kutiji prodat je putem interneta u Los Anđelesu, a na njemu se nalazi i originalna poruka na kojoj piše: "sa najboljim željama, princeza i princ od Velsa".

Portparol aukcijske kuće Sem Heler kaže da je kupac privatni kolekcionar i da je kolač dobio umotan u originalni papir od voska, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodaje da ne bi bila dobra ideja da neko pokuša da ga pojede.

On podseća da postoji mala, ali posvećena grupa kolekcionara kraljevskih torti i da neki poseduju kolače koji datiraju iz vremena britanske kraljice Viktorije koja se udala 1840. godine.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prodato parče torte sa Dajanine i Čarlsove svadbe

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2014

Parče torte iz 1981. godine prodato je na aukciji za 1.375 dolara..Kolač sa venčanja princa Čarlsa i princeze Dajane koji se nalazi u originalnoj belo-srebrnoj kutiji prodat je putem interneta u Los Anđelesu, a na njemu se nalazi i originalna poruka na kojoj piše: “sa najboljim željama, princeza...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.