Batler princeze Dajane otkrio ko je bio njena najveća ljubav – I TO NIJE DODI AL FAJED!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler princeze Dajane otkrio ko je bio njena najveća ljubav – I TO NIJE DODI AL FAJED!

Iako čak i 19 godina nakon smrti princezu Dajanu uglavnom pamte po vezi sa filmskim producentom Dodi Al Fajedom, sa kojim i poginula zajedno u saobraćajnoj nesreći u Parizu, njena prava ljubav bio je britanski kardiohirurg Hasnet Kan.

Ovu tvrdnju izneo je njen dugogodišnji batler i veliki prijatelj Pol Burel u svojoj knjizi "The Way We Are".

– Upoznala ga je nakon posete prijatelju u londonskoj bolnici Rojal Brompton. Naime, vrata lifta su se zatvarala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i neko ih je zaustavio, kao u filmu. Tada je ugledala Kana i rekla da je on "taj" – kaže Burel za ABC.

Ironično je da joj je upravo ovaj kardiohirurg mogao pomoći nakon saobraćajne nesreće, da je bio bliže. Batler prepričava da ga je hirurg pozvao nekoliko dana nakon nesreće i očajno govorio da je on mogao da je operiše i spase, jer je uzrok njene smrti bilo pucanje aorte.

Foto: Wikipedia/rick

I dalje postoje nagađanja oko stvarnog uzroka smrti princeze Dijane i ostalih osoba u autu. Dok jedni za smrt krive paparace koji su pratili vozilo u kome se Dajana nalazila, drugi spominju alkoholisano stanje vozača Pola.

(Telegraf.rs/Večernji.hr)


Pogledaj vesti o: Princeza Dajana,   Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.