UPOZNAJTE NATALIJU, KRIMSKU “ČELIČNU PRINCEZU”: Ona je u trci za predsednicu Rusije, prema “Forbsu” političarka koja najviše obećava! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZNAJTE NATALIJU, KRIMSKU “ČELIČNU PRINCEZU”: Ona je u trci za predsednicu Rusije, prema “Forbsu” političarka koja najviše obećava! (FOTO)

Krimska tužiteljka Natalija Poklonska najavila je da će se kandidovati za poslanika u Državnoj dumi, piše "Dejli star", navodeći da se ona smatra i potencijalnim kandidatom na predsedničkim izborima u Rusiji 2018. godine.

List navodi da je Poklonska "zvezda u usponu" partije Jedinstvene Rusije i da će najverovatnije biti izabrana za Državnu dumu.

Poklonska (36) se nalazi i na Forbsovoj listi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << "političara koji najviše obećavaju" i smatra se potencijalnim kadidatom na predsedničkim izborima u Rusiji.

Foto: Wikipedia/Пресс-служба Президента России

"Dejli star" podseća da je Poklonska postala tužiteljka na Krimu sa 33 godine, odmah posle ulaska Krima u sastav Rusije 2014. godine i da je stekla ogromnu popularnost nakon svoje prve konferencije za novinare.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Krimska "čelična princeza" u trci za predsednika?

Izvor: Blic, 29.Avg.2016

Krimska tužiteljka Natalija Poklonska najavila je da će se kandidovati za poslanika u Državnoj dumi, piše "Dejli star", navodeći da se ona smatra i potencijalnim kandidatom na predsedničkim izborima u Rusiji 2018. godine...List navodi da je Poklonska "zvezda u usponu" partije Jedinstvene Rusije...

Nastavak na Blic...

„Krimska čelična princeza“ buduća predsednica Rusije?

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2016

Poklonsku, koja se nalazi na „Forbsovoj“ listi „političara koji najviše obećavaju“, smatraju „potencijalnom kandidatkinjom“ na predsedničkim izborima 2018. godine Krimska tužiteljka Natalija Poklonska, koja je veoma popularna u Rusiji i inostranstvu, najavila je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.