UEFA traži odlaganje izbora u FIFA?

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA traži odlaganje izbora u FIFA?

Portparol UEFA rekao je da će izvršni komitet razmatrati da li da zatraži odlaganje predsedničkih izbora u FIFA posle hapšenja funkcionera u Cirihu.

Portparol UEFA Pedro Pinto rekao je da je to jedna od stavki na hitnom sastanku u Varšavi, kome će predsedavati predsednik Mišel Platini.

Rukovodstvo UEFA u izborima podržava Pricna Ali bin el Huseina iz Jordana u izborima FIFA u petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojima je sadašnji predsednik Sep Blater veliki favorit da osvoji svoj peti četvorogodišnji mandat.

Blater nije bio među funkcionerima koji su uhapšeni po nalogu vlasti SAD, a njegov portparol kazao je da predsednik FIFA sarađuje sa svim pravosudnim organima.

Sastanak UEFA održaće se u Varšavi, jer se tamo održava finale Lige Evropa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UEFA će možda tražiti odlaganje izbora u FIFA

Izvor: Akter, 27.Maj.2015

Portparol Evropske fudbalske unije (UEFA) rekao je danas da će izvršni komitet tog tela razmatrati da li da zatraži odlaganje predsedničkih izbora u FIFA nakon hapšnja funkcionera tog tela u Cirihu..Portparol UEFA Pedro Pinto rekao je danas da je to jedna od stavki na današnjem hitnom sastanku ...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.