Tramp: Muslimani bili ludi od sreće zbog napada u SAD

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Muslimani bili "ludi od sreće" zbog napada u SAD

Pretendent na mesto kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da su muslimani širom sveta bili "ludi od sreće" zbog terorističkih napada 11. septembra 2001. godine.Taj američki milijarder već je ovog meseca izazvao kontroverzu kad je rekao da su Arapi i američki muslimani slavili te napade u SAD, a takođe je podržao ideju da se oformi registar muslimana u SAD, prenela je agencija AFP. Na skupu održanom sinoć u Sarasoti, u saveznoj državi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << florida, Tramp je otišao korak dalje izjavivši: "Svi znaju da su u čitavom svetu muslimani prosto bili ludi od sreće." U to vreme je, zapravo, više arapskih i muslimanskih lidera u svetu, među kojima i pokojni palestinski lider Jaser Arafat i libijski lider Moamer Gadafi, osudilo te napade. Anketa sprovedena 2008. godine je pokazala da je samo osam odsto muslimana u svetu smatralo da su teroristički napadi u SAD bili "potpuno opravdani" i imali su negativno mišljenje o SAD.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp opet lupeta: Muslimani slavili napade na SAD

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2015

Pretendent na mesto kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD, milijarder Donald Tramp izjavio je da su muslimani širom sveta bili "ludi od sreće" zbog terorističkih napada 11. septembra 2001. godine...Taj američki milijarder već je ovog meseca izazvao kontroverzu kad je rekao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.