Tadićeva stranka podržala Jeremića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićeva stranka podržala Jeremića

"Predsedništvo SDS-a odlučilo je, većinom glasova, da ta stranka na predsedničkim izborima podrži Vuka Jeremića", izjavio je predsednik stranke Boris Tadić.

Tadić je, na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva, rekao da je uveren da Jeremić može da pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

- Ovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbori su ogromna šansa da se promeni režim Aleksandra Vučića - rekao je Tadić.

Tadić je rekao da Jeremić, ako ne pobedi u prvom krugu, ima potencijal da pobedi u drugom.

Na pitanje zašto je za SDS bolji kandidat Jeremić, u odnosu na Sašu Jankovića, Tadić je rekao da je bilo argumenata za oba predsednička kandidata, ali da je ta stranka odlučila da podrži onoga za kojeg smatraju da ima veće šanse.

Tadić je rekao da nema nikakvu primedbu na Jankovića, i da će ga SDS podržati ukoliko Jeremić ne prođe u drugi krug.

On je pozvao građane da izađu na izbore i poručio da je moguće pobediti, i da je to uspelo opoziciji uvek kada se ujedinila.

Povodom navoda da je DJB jedan od najvećih "neprijatelja“ opozicije, Tadić je pozvao na objedinjenje opozicije i naveo da svi sukobi treba da se smire, kao i da ovo nije trenutak da se brine o stranačkim interesima, jer je "demokratija ugrožena“.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.