Slovenija ima Instagram predsednika!

Izvor: NovaEnergija.net, 22.Feb.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija ima Instagram predsednika!

Melanija Tramp nije jedini model iz Slovenije koji osvaja naslovnice širom sveta. Pridružio joj se i Borut Pahor, predsednik države, koji je za vreme studija radio kao maneken.
Možda i najrevnosniji korisnik Instagrama u svetu politike inspirisao je čak i haštag (#boruting), koji Slovenci koriste kada parodiraju njegove poze na fotografijama koje objavljuje. Dok je tokom studija radio kao maneken, imao je nadimak Barbika, ali se ni danas ne libi da uđe u tu ulogu.
Uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << predsedničkih izbora, Pahor je pozirao za kamere glumeći različite radnike: mesara, frizera, mehaničara, poljoprivrednika, ugostitelja, pa čak i čistača.
Pošto ima 22.000 pratilaca na Instagramu, za svoje fotografije redovno dobija oko 2.000 lajkova, a po svemu sudeći, to samo pozitivno utiče na njegovu političku karijeru, budući da su preliminarna ispitivanja javnog mnjenja pokazala da će u oktobru dobiti još jedan mandat.
Boris Vezjak, profesor medija na Univerzitetu u Mariboru, kaže da Pahor transformiše imidž predsednika, koristeći tehniku koju je nazvao “flertujućim populizmom”.
Iz Pahorovog kabineta za “Politiko” kažu da je predsednik direktno uključen u upravljanje nalozima na društvenim mrežama i da mu pomažu asistenti, a ne agencije.
Još veću pažnju privlači zanimljivim izjavama. Recimo, ponudio se da bude domaćin prvog susreta Trampa i Putina.
Pogledajte neke od njegovih najzanimljivijih fotografija:

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) дана 30. Јан 2017. у 8:01 PST



A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) дана 28. Јан 2017. у 7:59 PST



A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) дана 13. Феб 2017. у 8:03 PST



A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) дана 31. Јан 2017. у 8:01 PST



A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) дана 12. Нов 2016. у 12:03 PST



A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) дана 8. Феб 2017. у 8:07 PST


Izvor: b92.net
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.