Simić: OEBS će sprovesti izbore na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić: OEBS će sprovesti izbore na Kosovu

Šef poslaničke grupe Srpske liste u kosovskoj skupštini Slavko Simić izjavio je da će predstojeći predsednički izbori na Kosovu biti sprovedeni kao i do sada, a da će se oko glasanja pobrinuti OEBS.

"Apsolutno sam siguran da ce misija OEBS-a sprovesti izbore sasvim u redu, kao što je to bila praksa i prethodnih nekoliko godina", kazao je Simić za Radio Slobodna Evropa.

Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bivši predsednik kosovske Centralne izborne komisije Mazlum Baraliu tvrdi da prema Ustavu izbori "jedne zemlje nisu dozvoljeni u drugoj državi", prenosi list "Zeri.

Prištinski list navodi da je RIK Srbije odlučila da otvori 21 izborno mesto na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Simić: Siguran sam da će OEBS sprovesti izbore na Kosovu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017

Šef poslaničke grupe Srpske liste u kosovskoj skupštini Slavko Simić izjavio je da će predstojeći predsednički izbori na Kosovu biti sprovedeni kao i do sada, a da će se oko glasanja pobrinuti OEBS...- Apsolutno sam siguran da ce misija OEBS-a sprovesti izbore sasvim u redu, kao što je to bila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.