Ona bi mogla da bude nova predsednica BiH

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona bi mogla da bude nova predsednica BiH

Najpoznatija Bosanka na svetu Dijana Dženkins, nedavno je izjavila kako razmišlja da se kandiduje na narednim predsedničkim izborima u Bosni i Hercegovini.

Za bosansko izdanje magazina "Gracija"  Dijana Dženkins je  objasnila svoju izjavu.

-Politika može biti moj novi izazov. Bilo je i takvih razmišljanja i razgovora sa  prijateljima, ali izbori su bili nedavno pa ćemo pratiti događanja u iduće četiri godine. Politika meni ne treba da bih doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nešto što već nisam. Ako ocenim da mogu dati dodatni doprinos svojim kontaktima, znanjem i iskustvom, onda može biti jedna od opcija. A ako se budem hvatala u koštac s politikom, onda idem do kraja, a na kraju je predsednik- skromno je rekla ova lepotica.

A photo posted by Diana Jenkins (@sdjneuro) on Jun 20, 2014 at 2:53pm PDT

Inače, Dijana Dženkins je rođena u Sarajevu kao Sanela Ćatić, gde je živela do početka rata. Po izbijanju rata pobegla je najpre u Hrvatsku a potom u London gde je završila ekonomiju. Udala se za bogatog bankara Rodžera Dženkinsa i sa njim ima dvoje dece.

Sa svetskim zvezdama je na "ti" od kada je 2009. izdala "Room 23”, knjigu fotografija koja sadrži portrete mnogih istaknutih svetskih selebritija.

A photo posted by Diana Jenkins (@sdjneuro) on Jun 10, 2014 at 7:11pm PDT

Inače, njeni najbolji prijatelji su Elton Džon, Gaj Riči, Sindi Kraford, Kid Rok, Kris Braun, Džordž Kluni i mnogi drugi.

Kada se pre tri godine razvela od supruga, britanski mediji su njihov razvod proglasili za "najprijateljskiji" ikad. On joj je dao polovinu svog bogatstva, to jest 150 miliona funti i tako je postavio na listu 500 najbogatijih ljudi u Britaniji, a posle toga su ostali najbolji prijatelji.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.