Obamin polubrat će glasati za Trampa

Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamin polubrat će glasati za Trampa

Polubrat američkog predsednika Baraka Obame, Malik Obama, izjavio je da će na predsedničkim izborima u SAD glasati za republikanskog kandidata Donalda Trampa jer je razočaran u demokrate i misli da njegov brat nije dobro vodio zemlju.

„Sviđa mi se Donald Tramp zato što govori iz srca i ne pokušava da bude politički korektan. Voleo bih da ga upoznam“, rekao je Malik Obama za „Njujork post“ iz svog doma u selu Kogelo u Keniji.

Kao jedan od razloga zbog kojih je razočaran u demokrate, on navodi odluku Hilari Klinton i Baraka Obame o svrgavanju libijskog lidera Moamera el Gadafija, za kojeg kaže da mu je bio jedan od najboljih prijatelja.

Wow, President Obama`s brother, Malik, just announced that he is voting for me. Was probably treated badly by president-like everybody else!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 24, 2016
Tu su još i pitanje istopolnih brakova, kao i muslimansko pitanje.

„Osećam se sada kao republikanac zato što oni ne podržavaju istopolne brakove, i to mi se sviđa“, rekao je on.

Povodom muslimanskog pitanja, Malik Obama smatra da muslimani poput njega razumeju Trampovo stanovište o muslimanima-imigrantima.

„Ja sam musliman, ali ne možete da pustite ljude da hodaju okolo pucajući i ubijajući u ime islama“, rekao je on za Rojters.

​Posle ovog interjvua, sam Tramp se oglasio na Tviteru napisavši da je predsednik „verovatno loše tretirao Malika — kao i sve ostale“.
 

Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Nju Jork,   Libija,   Gadafi,   Moamer Gadafi

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Polubrat Baracka Obame: Glasat ću za Trumpa

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jul.2016

Amerika – Polubrat američkog predsjednika kazao kako je razočaran u demokrate i misli da Barack Obama nije dobro vodio zemlju. Malik Obama, polubrat američkog predsjednika Baracka Obame, izjavio je će na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama glasati za republikanskog kandidata...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.