Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature

Izvor: Prva.rs, 20.Feb.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature

Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je "dogovorena bliska saradnja u budućnosti".
Nikolić je izjavio za Kurir da neće biti predsednički kandidat, kao i da će se o funkcijama dogovarati posle Vučićeve pobede na predsedničkim izborima.
Prethodno je iz Nikolićevog okruženja nezvanično rečeno za B92 iz krugova bliskih bivšem predsedniku SNS da on neće u trku za novi mandat.
Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << rečeno je da je prethodnih dana bilo razgovora između Nikolića i Vučića, kao i da su se čuli pomirljivi tonovi.
Do tenzija između dvojice jedinih predsednika u istoriji SNS je došlo kada je SNS odlučila da kandiduje Vučića za predsednika Srbije, posle čega je Nikolić najavio da će se boriti za novi mandat.
Izvor: b92.net
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.