Junker čestitao Makronu ulazak u drugi krug izbora u Francuskoj

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junker čestitao Makronu ulazak u drugi krug izbora u Francuskoj

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker čestitao je večeras kandidatu centra Emanuelu Makronu ulazak u drugi krugu predsedničkih izbora u Francuskoj.

Junker je kratko na Tviteru naveo da Makronu čestita na "rezultatu u prvom krugu izbora" i poželeo mu sreću u drugom krugu.

U Francuskoj je danas održan prvi krug izbora na kojem su najviše glasova osvojili Makron i kandidatkinja ekstremne desnice Marin Le Pen.

Čestitke Makronu uputili su odlazeći predsednik Francuske Fransoa Olanda kao i šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reagovanja na rezultate izbora u Francuskoj

Izvor: RTS, 24.Apr.2017

Nezavisni kandidat Emanuel Makron i liderka ultradesnice Marin le Pen osvojili su najviše glasova u prvom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj. Čestitke kandidatima stižu od svetskih zvaničnika. . Predsednik Evropske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.