Jeremić: Nema pobede u prvom krugu, zato je Vučić nervozan

Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Nema pobede u prvom krugu, zato je Vučić nervozan

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić ocenio je da aktuelni premijer Aleksandar Vučić ne može da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora, čak ni pod ovakvim izbornim uslovima, za koje je ocenio da su "daleko od regularnih".

- On to zna i zato je svakim danom sve nervozniji i agresivniji. Najbolji dokaz je to što nije imao živaca da se dogovori sa Nikolićem i ukaže mu minimun poštovanja. To se vidi u njegovim televizijskim nastupima, kada vređa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prekida novinare. Tako ne bi mogao da razgovara sa mnom, ali verujem da se neće usuditi da mi izađe na televizijski duel - rekao je Jeremić u intervjuu za "Alo".

Jeremić je rekao da kampanja u kojoj bi predstavnik vlasti bio aktuelni predsednik Tomislav Nikolić ne bi bila toliko prljava i agresivna, jer Nikolić to ne bi dozvolio.

On je dodao da ne očekuje podršku Tomislava Nikolića, ali da smatra da se prema bivšim predsedicima treba odnositi s poštovanjem, bez obzira na eventualne greške koje su činili.

Komentarišući odluku njegove bivše Demokratske stranke (DS) da na predsedničkim izborima podrži Sašu Jankovića, Jeremić je rekao da rukovodstvo DS nije ni pokušalo da razgovara sa njim, što mu ostavlja utisak da oni imaju "neku svoju računicu na izborima".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jeremić: Nema pobede u prvom krugu, zato je Vučić nervozan

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2017

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić ocenio je da aktuelni premijer Aleksandar Vučić ne može da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora, čak ni pod ovakvim izbornim uslovima, za koje je ocenio da su "daleko od regularnih"..."On to zna i zato je svakim danom sve nervozniji i agresivniji....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.