Direktor Erbasa podržao kandidata Makrona u Francuskoj

Izvor: Blic, 01.Maj.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Erbasa" podržao kandidata Makrona u Francuskoj

Generalni direktor evropske kompanije za proizvodnju aviona "Erbas", Tom Enders podržao je kandidata centra Emanuela Makrona u drugom krugu predsedničkih izbora, saopštila je ta grupa.

Nemac Enders (58) je u pismu napisanom na francuskom naveo da Makron može da računa na njegovu "potpunu podršku" u drugom krugu predsedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izbora 7. maja kao i kasnije za parlamentarne izbore previđene u junu.

- Ti si oličenje promena. Posebno me raduje što su ti prioriteti Evropa i francusko-nemački odnosi - naveo je Enders u pismu Makronu, koje je potpisao samo sa "Tom".

Sedište "Erbasa" se nalazi na jugu Francuske u mestu Blanjak kod Tuluza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pismo kandidatu: Ti si oličenje promena. Tom

Izvor: B92, 01.Maj.2017

Pariz -- Generalni direktor evropske kompanije za proizvodnju aviona Erbas, Tom Enders podržao je kandidata centra Emanuela Makrona u drugom krugu predsedničkih izbora...Nemac Enders (58) je u pismu napisanom na francuskom naveo da Makron može da računa na njegovu "potpunu podršku" u drugom krugu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.