Želiš posao iz snova? Pročitaj ovo!

Izvor: Mondo, 08.Maj.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želiš posao iz snova? Pročitaj ovo!

Otvoren konkurs za 5. Coke Summership program prakse - NAUČI SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA POSAO IZ SNOVA!

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

  /Promo/

U ovoj priči se sigurno pronalazite: pri kraju ste ili već završili fakultet ili master, puni ste entuzijazma i energije, spremni da osvojite svet i postignete sve ono što stavljate na listu želja otkako ste stasali da razmišljate o planovima za budućnost.

Level 1 "školovanje" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - uspešno završen, sada je vreme za level 2 - "posao".

Odete na You Tube u potrazi za nekim tutorijalom kako ovaj nivo preći, svi volimo prečice, ali ne dobijate ono što vam treba, samo poruku "ovo morate sami" na koju sledi vaše pitanje "ali kako?".

E pa, odlična vest je što, ni manje ni više nego Coca-Cola HBC Srbija nudi odgovor.

Reč je o letu, zabavi, super ljudima, zanimljivim sadržajima, odličnim savetima i mini "predstavi" pod nazivom "Vi u poslovnom svetu" koju za vas kroz Coke Summership program praksi sprema Coca-Cola HBC Srbija.

Vreme je da odmah idete na sajt www.cokesummership.rs i iskoristite ovu priliku! A evo i detalja.

Ko može da se prijavi za Coke Summership program prakse?

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija već petu godinu za redom organizuje jedinstven Coke Summership program praksi za sve studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju sebi šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto, mogu se prijaviti u periodu od 18. aprila do 19. maja na sajtu www.cokesummership.com.

Nakon prijave sledi selekcija kandidata, a odabrani studenti će pohađati Coke Summership program prakse tokom jula i avgusta. U programu je do sada učestvovalo preko 120 ljudi, a više od njih 40 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

POGLEDAJTE KAKO JE ONA USPELA



Izvor: Coca-Cola Hellenic SRB

Šta možete naučiti ovog leta?

Tokom šestonedeljnog programa, svi koji prođu proces selekcije će imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja, u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Leto je blizu, prijave su u toku i zato - šta čekaš?

Prijavi se i živi svoj san!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.